Music weeks in Sweden

Förra veckan var jag i Skåne och hade det helt awesome!

Jag, mamma och pappa var på Music weeks in Sweden, Mwis. Vi har varit på detta musikläger flera år innan detta och det är lika roligt varje gång. Man är i en liten stad i Skåne i en vecka och umgås med massa fina människor. På lägret är det ungefär 200 personer, både vuxna och barn. Jag var med i barn-och ungdomskören och sjöng och så spelade vi i BU-kören teater tillsammans. Vi spelade upp teatern på fredags kvällen inför de människorna som var med på lägret. På lördagen hade vi i BU-kören och vuxenkören en konstert i Lunds domkyrka, konserten gick bra fast det var inte så stor publik. Förutom att sjunga och splea teater så umgicks jag med mina kompisar där som jag inte träffat på ett år, det var riktigt kul! 

Våran teater handlade om en vampyr som kom till en ny klass där hon mötte Justin Bäver (han var inte artist eller bäver, men han hade stora bävertänder) I den klassen var Justin Bäver mobbad vilket även den stinkande vampyren blev. I slutet blev alla vampyrer och vänner och vi dansade till "Fest hos Mange" Jag spelade då en mobbare som blev vampyr i mitten av pjäsen. Vi garvade nästan hela tiden när vi repade, eftersom vi hade så himla kul tillsammans och för att våran teater var så grymt rolig och random.

Sista kvällen efter konserten så åt vi en finmiddag med förrätt, varmrätt och efterrätt och efter det var det dans med ett litet live band. Efter dasen så var det disco med alla umgdommar/unga vuxna. Det var riktigt kul, jag dansade tills halv fyra på natten ^^

Åh, vad jag saknar alla människorna där...

Kommentarer
Postat av: marie

Fin blogg! :D

2011-08-02 ♥ 23:39:21
URL: http://marieejohanssons.blogg.se/
Postat av: catarina

du skrev "sv: Åh vad fint det blev! :D"

svarade du på något jag skrivit eller råkade det bara bli 'sv' innan? heh

2011-08-03 ♥ 10:06:38
URL: http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Mysigt!



Kram! ♥ / Ellinor ( http://fruttitops.blogg.se/ )

2011-08-03 ♥ 10:25:26
URL: http://fruttitops.blogg.se/
Postat av: catarina

sv. haha ok! tack! :D

2011-08-03 ♥ 12:05:00
URL: http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Postat av: Merima

oki :)

gör du nu?:)

2011-08-03 ♥ 16:00:07
URL: http://amirem.blogg.se/

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Bloggadress

Kommentar

Trackback