Klöverblommor


12 saker ni kanske inte visste om mig

- Jag är halvtysk och halvsvensk.

- När jag var liten hade jag aldrig klänningar eller kjolar utan bara byxor eftersom jag inte kände mig bekväm i kjol, jag kände mig för fin.

Jag som liten när jag gick hos dagmamma

- När jag var liten var den kompis som jag kände mest och umgicks mest med en brunhårig kille med mörka stora ögon. Jag vet inte om han minns mig eller vet vem jag är, men ibland ser jag honom och tänker på den tiden då vi var kompisar.

- När jag var sex år ramlade jag ner för en klätterställning. När vi röntgade min arm på sjukhuset kunde de inte se om den var bruten så jag hade gips i tre dagar eller en vecka, jag minns inte riktigt vilket utav dem.

- I sexårs så blev alla i klassen utnämnda till något av lärarna tex "Klassen sportare", "Klassens dansare". Jag blev "Klassen tecknare"

- När någon frågar hur gammal jag är eller vad jag heter så måste jag tänka efter. Jag känner mig inte som 12 och jag säger så sällan att jag heter Ellen så att det ibland känns fel att säga det.

- En dag när jag gick i fyran var jag störtkär i en kille, jag skrev om det i min dagbok och skapade en familj med oss två på the Sims. Dagen efter var jag inte alls kär i honom. Jag fick något kärleksryck just den dagen, märkligt men sant.

- Jag älskar filmer med action, våld, mord och varelser med övernaturliga krafter.

- Jag har jättelätt för att gråta. När jag ser på film eller när jag mår dåligt. Om någon säger något taskigt så kommer tårarna fast jag försöker hålla dem inne när jag är bland folk.

- När jag gick i fyran höll jag på att bli fjortis (utseende mässigt) Jag älskade Britney Spears, Cascada och tyckte att stilen var riktigt fin om man inte översminkade sig. Jag tyckte det ända tills jag såg på idol och Alice sjöng "Heaven's on fire". Det var då jag började lyssna på Kiss och klä mig rockigt. Så, tack Alice, du räddade mig! ;)

- När jag var mindre typ 6 - 8 år, älskade jag artisten Carola. Kan ni fatta det!? Det är helt otroligt knäppt. Jag hade en skiva med henne som jag alltid lyssnade på. När hon var med i melodifestivalen röstade jag på henne som en galning. Alltså, jag ryser när jag tänker på att jag tyckte hon var bra. Nu tycker jag inte om henne någonstans.

- Jag älskar att kolla på gamla barnfilmer som Pippi Långstrump, Karlson på taket, Törnrosa och Monsters Inc.

One Piece



Detta är en utav mina favorit mangor (mangor, säger man så när det är fler än en manga?) Jag kollar på den på datorn och läser den som manga. Just nu är jag på bok åtta men har ända till bok 12 i bokhyllan ^^

Har ni några tips på någon manga eller anime som ni tycker att jag ska läsa/kolla på? :)

Inspiration på min dörr




För ett tag sen satte jag upp massa bilder på min dörr. Det är bilder på människor som är decora och lolita, de har så fina kläder tycker jag. Bilderna sitter på min dörr ovanför min spegel så att jag kan kolla på dem på morgonen och få lite inspiration när jag sätter på mig kläder och smycken ^^


Fyra bandtröjor


Detta är alla bandtröjor/t-shirts som jag äger och jag skulle inte tacka nej till fler, just nu suktar jag efter en Kent t-shirt ^w^

Har ni någon band/artist tröja eller annan merchandise? :)


Lolita - Inspiration





we♥it


21 saker som jag gillar

- Att sitta framför tvn på fredags kvällen och se hur Clarks fina leende fyller upp rutan och man önskar att livet vore så fint om man bara fick vara vän med Clark Kent och veta att vad som än händer så vet jag att min kompis Superman räddar mig

- När favorit bandet släppt en ny skiva och man lyssnar på första låten och blir helt lycklig över hur bra den är

- Att se min kompis bli generad när hon får beröm för något bra hon gjort

- Plocka prefekt mogna smultron och äta de små smultrona försiktig och man njuter av att det smakar så gott

- När någon ringer bara för att säga hej och berätta vad den just varit med om

- Känslan man har på morgonen då man bestämt dagen innan med sin kompis att vi ska ses idag

- När någon kommer fram till en när man går på stan och säger "Oh, vad fint hår du har"

- Att sätta tänderna i en nybakt bakelse och den fortfarande är fram från gräddningen i ugnen

- När en person har varit i solen och så får man en kram och känner doften av sol från dens hud

- När någon sjunger och man ryser över hur bra det låter

- Känslan av att vara upp-och-ner när man åker berg-och-dal-bana

- Att komma till en stad och känna "Här hör jag hemma"

- Nyköpt svecia- eller prästost, konsistensen och smaken är som bäst när den är helt ny

- Äppelpajsglass, superduper gott!

- Nygjord jordgubbssylt, när den fortfarande är lite varm och man äter den till pannkakor

- När man läser en riktigt bra bok och man blir helt fast i berättelsen och man blir liksom kvar i den världen när man slutar läsa

- Att kolla på gamla Disney filmer som Djungelboken, Snövit och Tarzan

- Att lyssna på Pokémon introt nonstop

- Att leta runt på Ebay och kolla på massa fina klänningar och smycken som folk säljer

- Att få en riktigt fin kommentar på bloggen där det står att man har en bra blogg och att det är fint att jag vågar vara annorlunda

- Att läsa den här bloggen, hon skriver på ett fantastiskt sätt

- Är det Superman? - Nä, det är bara Ellens hår


Så här blev håret som vi färgade igår!

Jag är superduper nöjd och det blev exakt som jag tänkt mig. På bilderna ser det röda orange ut men det är alltså rött på riktigt. Som ni antagligen ser så har jag fått färgkombon från en fantastisk seriefigur - Superman. Rött och blått.

Jag tycker att det blev superbra men undrar ändå vad ni tycker, så vad tycker ni om håret? :)

Cykelshorts


Så här ser mina cykelshorts från JC ut. Jag och mamma letade länge efter ett par par cykelshorts och hittade tillslut de här på rean på JC. Det var desutom halva rea priset så att de var väldigt billiga :) De är inte precis över knäna utan lite kortare. Men det går att dra upp dem så att de inte syns om man har lite kortare kjol (se bild 2) Jag är väldigt nöjd med dem ^^  

Dagens outfit


Oj, vad längesen jag visade er min outfit. Men så går det ibland när det är för varmt för att klä sig snyggt och när man bara sitter hemma i någon gammal t-shirt och shorts. Fast idag satte jag på mig min nygjorde tyllkjol och en kofta från förra året med ett linne från Göteborg, enkelt med fint tycker jag (:



Just nu har jag hårfärg i håret. Vi får se hur det blir men jag hoppas att det blir så rött och blått som jag vill ha det. Men man vet ju aldrig med dessa hårfärger, så vi får hålla tummarna ^^

Och så fick Ellen tillslut sin prinsesskjol


Som jag skrev för några dagar sedan så har jag sytt en tyllkjol
med hjälp av min mamma. Den är lila-rosa och blå med flera lager. Men eftersom det är tyll så ser man igenom tyget och därför passar mina cykelshorts som jag köpte i torsdags väldigt bra till. Det är väldigt mycket prinsessklänning över kjolen eftersom den står ut så mycket, men jag gillar det ^^

Vad tycker ni? Själv är jag jättenöjd :)

Det finns inga ord för det

Jag antar att de flesta vet vad som hänt i Norge. Kan ni förstå hur en människa kan göra något så hemskt? Att bomba i Oslo och sedan skjuta över åttio människor på en ö. Det finns inga ord för hur hemskt det är, det gör det verkligen inte. Jag har bara sett det på tvn, men tänk att vara där. Att se hur bomben sprängs och husen faller sönder och att höra skott och se försvarslösa ungdomar bli nedskjutna. Hemskt.

Svar på en fråga från en läsare

Bor du i gbg?
- Nepp, jag bor i Stockholm. Dock älskar jag Göteborg och vill gärna dit så snart som möjligt ^^



Idag hade jag tänkt att färga håret. Andrea är inte hemma så mamma får färga istället. Som jag skrev för ett tag sen så blir det superman färgat, rött och blått. Så fint ^^ Idag ska jag även ta lite bilder på lite olika saker, som tyllkjolen jag sydde och cykelshortsen jag köpte :)

Vad ska ni göra idag?♥


Bilden är tagen för exat ett år sedan då jag och famlijen var i Malmö :)

Varmt, varmt, varmt


(jag ser allvarlig ut på bilden, men det råkade bara bli så ;)

Imorse så åskade och regnade det jättemycket! Jag vaknade inte och märkte inte att det hade åskat utan det fick jag höra från mamma när jag vaknat. Vid 12-tiden åt jag en himla god frukost som bestod av blåbärs pannkakor med sirap. Efter frukosten cyklade jag och mamma till Svante och Helene eftersom det var så väldigt varmt och soligt. Fast jag kunde inte bada i poolen så jag doppade benen och solade istället. Hos Svante åt vi även lunch, pastasallad med kyckling, gott gott! Sedan cyklade vi hem och jag satte mig ute i skuggan och lyssnade på musik och halvsov.

Just nu ser jag på Smallville, som jag brukar göra på fredags kvällarna ^^

Namnsdagar

Idag har jag namnsdag, det hade jag igår också. För jag är så cool att jag heter Johanna och Margareta i mellannamn ;)



Idag har jag varit i stan med mamma. Vi åt lunch och gick runt i en hel del affärer där vi letade efter ett par cykelshorts till mig. Och efter ett långt sökande hittade vi ett par jättebra på JC, halva rea priset så det var super! Vi köpte även lite strumpbyxor till mig på Åhlens. Hela stan var full av turister, var man än gick så var det folk från utlandet.

Just nu ser jag på filmen Liar Liar, riktigt rolig film med Jim Carrey ^^

Vad har ni haft för er idag?♥

I am not afraid to keep on living. I am not afraid to walk this world alone

Igår på kvällen var jag allmänt sorgsen och lyssnade därför nonstop på My Chemical Romance och The Ark för att blir lite pepp och inte vara ledsen. Och det fungerade utmärkt för när jag skulle sova var jag inte särskilt ledsen längre. Så det ska jag komma ihåg, att Mcr och The Ark funkar för mig. Men sedan mådde jag lite bättre också för att Svante och Helene var här på middag och det fick mig att tänka på annat än jobbiga saker.

Men innan kvällen kom var jag på riktigt bra humör. För ni vet den där kjolen jag skrev att jag skulle sy? Jag sydde den igår och den blev superduperfin! Väligt mycket prinsessklänning över kjolen, men det gillar jag :3 Ni får lite bilder på den någon dag i framtiden.

Idag ska jag nog in till stan. Jag ska nämligen försöka hitta ett par cykelshorts alltså tights som är shorts-korta. För det är bra att ha på sommaren när det är varmt och man har kjol och inte vill att låren ska klistra sig fast i varandra men också så att inget olämpligt syns där under kjolen ;) Tolka det hur ni vill.

Blåbär och Moa


Idag fick jag sova ut men vaknade vid 10. Till frukost åt jag blåbär med mjölk, supergott! Moa smsade mig en stund efter jag vaknat och undrade om vi kunde ses "Ja, visst" sa jag. Efter några timmar där jag läst och ätit pannkakor kom Moa hit. Vi har spelat badminton, ätit blåbärspaj och inte så mycket mer.

Vad har ni haft för er idag?♥

Dagens shopping




Skorna är från Din Sko och pysslet från Panduro.

Skorna är alltså bara sådana skor som jag har när jag snabbt ska ha ett par skor, eftersom man inte behöver knyta dem så är de på jättesnabbt. Så de är inga skor som jag kommer bo i och gå runt med dagligen. De var på rea och var därför billiga, annars skulle vi inte köpt dem ;)

Pärlplatts-pärlorna är sånna där mini-pärlor. Supersöta men det är säkert jättejobbigt att pärla med dem, men kul! :D

Idag

Idag väckte mamma mig vid sju så att jag skulle kunna säga hejdå och ge Andrea en kram innan hon åkte iväg till en ö med ett stort gäng scouter på ett långt scoutläger, även kallat konf-läger. Men när hon hade åkt kunde jag inte somna om så jag har varit uppe sen sju imorse.

För ett tag sedan kom jag och mamma hem från skärholmen centrum där jag handlat lite pyssel och ett par lätta-att-sätta-på-sig-och-bra-när-converse-är-för-jobbiga-att-ta-på-sig skor, inga som jag kommer använda så ofta men funkar bra när jag bara snabbt vill ta på mig ett par skor ;)

Ni får bilder på det jag köpt lite senare ikväll. Om ett tag ska jag äta middag, grekisk sallad med biff, gott gott!

Vad har ni haft för er idag?♥

Segling





Mamma väckte mig klockan nio ur en mystisk dröm där jag halvsov medan jag spelade ett spel på mobilen... Sedan vid 11 när vi var klara så hämtade vi Helene och Svante med bilen och sedan åkte jag, mamma, pappa, Helene och Svante till våran segelbåt. Men båten seglade vi till en vik där vi var hela eftermiddagen. Vi badade i det 19 grader varma vattnet, det var grymt kallat och jag skrek när jag kom ner i havet men efter ett tag blev det behagligt (bilden där jag badar togs precis när jag skrek/sa högt "Oh, vad kallt, jag kommer dö!" ^^ Och så kom en båt som sålde glass så då köpte mamma en daimstrut till mig. Det var jättebra väder även om molnen ibland täckte solen. En väldigt bra dag helt enkelt! :D

Goder afton!


Idag åkte vi in till stan, hela familjen satt där på tunnelbanan till slussen. Vi skulle vaccinera oss med fästingsprutan. Fast när vi kom fram så tyckte personalen att vi skulle vänta en/två veckor eftersom det är bättre att ta den andra sprutan lite senare än två veckor efter den första. Så om två veckor ska vi dit igen. Så istället för att ta spruta gick vi till sf-bokhandeln och jag checkade in massa bra filmer som jag lovat mig själv att köpa någon gång i framtiden och så köpte jag en One Piece bok. Efter sf-bokhandeln gick vi till ett coolt skepp som ligger i hamnen i Slussen. Skeppet har varit med i massa filmer, bla Pirates of the Caribbean. Så jag har sett en båt som Johnny Depp varit på 8D Efter skeppet så gick vi uppe på Götgatan och letade efter ett lunch-ställe vilket inte är så lätt när det är fyra hungriga personer som ska enas om någonting bra. Men tillslut hittade vi en kina restaurang där vi åt, det var gott gott!

Vad har ni haft för er idag?♥

Fredag

Idag har jag haft tråkigt. Vi skulle fikat hos farfar och farmor eftersom farfar fyller år idag men det gick inte av någon anledning. Så istället har jag suttit hemma och tråkat samt varit i City Gross huset på Apoteket och på Stadium i Kungens Kurva. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag är väldigt trött så om jag läser en bok kommer jag säkert somna ^w^

Men sen ikväll blir det roligheter, nämligen... SMALLVILLE!!!! :D Och det är ju superbra! Klockan nio på fredags kvällarna sitter jag som fastklistrad framför TVn när Clark räddar Metropolis från ondska.

Lite tyllkjolar, färger och ice chai latte




Om ni undrar varför jag inte uppdaterat bloggen idag är det för att jag har varit med Zoey
. Vi var i stan och vi gick mest längs Drottninggatan och Gallerian men även på Götgatan. Vi kollade inne i en Second hand butik men jag hittade inget som passade mig. När vi gick på Drottninggatan så gick vi in i Shock och när vi kom ut så hade jag två burkar hårfärg i en svart påse. Jag ska nämligen färga håret förhoppningsvis i helgen och det blir Superman färgat, rött och blått. När vi var i stan på Götgatan fikade vi på Waynes Coffee där jag drack ice chai latte och åt en choklad/kola cookie :) Efter stan åkte vi hem till mig och spelade SSX på xbox och gjorde lite andra grejer.

Nyss var jag ute på en promenad med mamma och Andrea och så fotade jag den jättefina solnedgången. Jag vet inte om jag har sagt det förut, men solnedgångar är bland det bästa jag vet ^^

Onsdag

Jag sitter i soffan med datorn i knät och pyjamas på kroppen. Håret är otvättat och jag är hungrig. Även fast jag vaknade kl 10 har jag inte orkat fixa mig >.< Men men, jag hade tänkt att duscha nu så vi hörs senare♥

Kolmården #7




Min fot gämfört med en elefants, lite skillnad. Eller vad tycker ni? ^^

Detta var de sista bilderna från Kålmården. Om ni vill läsa vad jag och pappa gjorde där kan ni läsa det här och resten utan bilderna hittar ni i kategorin Ellens foton, gå ner lite på sidan så ser de alla bilder i olika inlägg :)


Såpbubblor #3




Och detta var de sista bilderna från när jag och Andrea blåste såpbubblor en natt förra veckan :) Dock tog jag bilden längst ner dagen efter när det var ljust men jag tyckte ändå att den passade in bland de andra såpbubble-bilderna ^w^

Se bilderna från del 1 här och del 2 här.

12 juli 2011


Idag har jag ätit pannkakor med hemmagjord jordgubbssylt och grädde. Några timmar efter det cyklade jag, Andrea och mamma till Svante och Helene. Där åt vi glass, jag åt Daim Pear Dream som inte var särsklit god, smakade ungefär som Big-pack glass. Så nu vet jag att jag inte ska köpa den igen. Precis när vi kommit fram och började äta glassen så började det regna så vi fick sitta under tak och glömma våra tankar om sol och bad i poolen. Men sen kom solen och vi hoppade i poolen direkt och därför spenarades största delen av eftermiddagen i deras fina pool.

Efter några timmar cyklade vi hem och jag satte mig vid mitt skrivbord och gjorde lite armband som ni kommer att få se senare. Vid sju-tiden kom Svante och Helene hit och vi åt en middag som bestod av världens-bästa-ceasarsallad med kyckling, super gott! :D

Vad har ni haft för er idag?♥


Kolmården #6


Dessa apor var jättespralliga, hoppade runt och trixade! :D


Fotografiska

Idag besökte jag Fotografiska igen men med Andrea och mamma denna gången. Jag såg de utställningarna som jag såg när jag var där förra gången och tre nya som kommit till Fotografiska ganska nyligen. En Chanel utställning, en Jacob Felländer utställning (grymt coola bilder!) och en Liu Bolin "The Invisible Man" utsällning.

Liu Bolins utsällning hade jättecoola fotografier. Liu Bolin målar sin kropp som bakgrunden han står framför. Se bilden nedan så förstår ni ↓

Kan ni se honom? ^^

Så om ni får chansen så tycker jag verkligen att ni ska gå till Fotografiska och checka in Liu Bolins utställning och då är det lika bra att kolla på de andra superfina utställningarna samtidigt :)

Vad har ni haft för er idag?♥

Såpbubblor #2

Här kommer lite fler bilder från den natten då jag och Andrea blåste såpbubblor :)




Se del 1 här


Kolmården #5





Dinner


Kvällens middag, mumisgt!♥


Hello!

Idag har jag varit hemma, ätit pasta med räkor och köpt tyll i Sickla Köpcentrum. Jag hade nämligen tänkt att sy en tyllkjol och då är det ju ganska bra om man har lite tyll ;) Kjolen kommer bli ljuslila och blålila i två lager, jag hoppas att det blir som jag tänkt mig ^^

Om ett tag ska jag äta middag, hemmagjorda hamburgare, gott gott!

Vad har ni haft för er idag?♥

Kolmården #4





Romeo och Julia

»Inte min bild«

Igår kväll åkte jag, mamma och Andrea med tunnelbana till Östermalmstorg där vi gick en rätt så kort promenad till Dramaten. Vi satt utanför på trappan i sommarsolen i väntan på att pappa skulle komma. Efter att ha suttit där ett tag så gick vi in i det guldiga stenhuset för att se på Romeo och Julia.

Jag hade aldrig sett en riktig Romeo och Julia föreställning utan bara den smått failade morden versionen på min skola och den tecknade Pippi när de spelade Romeo och Julia i ett rosa slott. Så att se denna var väldigt kul! Den var så fin och allvarlig och vacker och sorglig, jag var nära på att gråta i slutet.

Manuset var skrivet i vers, alltså de pratade med rim vilket var jobbigt i början men efter ett tag kom man in i det ;)

Kolmården #3





3 bilder från idag




Idag har jag tvättat håret, fixat på bloggen (lite i menyn, länkar och på kommentar sidan) och sett på tv. När mamma kom hem efter jobbet så var jag och hon jättetrötta och varma så efter middagen som bestod av pasta, korv och lite grönsaker cyklade jag och mamma till Svante och Helene där vi badade i deras pool satt och hade det skönt i solen.


Magi på en flaska - Såpbubblor #1






En dålig start på dagen


Klockan tio prick ringde hemtelefonen och väckte mig, tack för den! Jag ignorerade den irriterande låten som är våran ringsignal och försökte somna om. Dock var den människan som ville något väldigt seg med att förstå att ingen skulle svara och därför förtsatte det att låta. När den ringt klart efter vad jag tyckte var en evighet kunde jag inte somna om och gick därför upp. Jag hade kunnat sova till 11 och så väcks jag 10, sådant borde vara olagligt!

God kväll!


Idag har jag varit i stan med Andrea där vi köpte en liten grej till mig förutom det så har jag bara varit hemma och sett på film, ätit jordgubbar och glass samt riskakor.

Idag har jag satt dit en liten bild på mig i menyn, hur tycker ni att det blev? Själv tycker jag att det blev bra, mycket bättre än den lilla förra ett år gamla bilden ^w^

Vad har ni haft för er idag?♥

En ekoxe


Kolmården #2





Hejsan svejsan!


Vid det här laget vet ni säkert redan att kjolen kommer från Kawaii Shop.
Och ja, jag använde t-shirten igår också men den är så fin och jag gillar den så därför använder jag den idag igen ^w^



Jag sov till 11 idag och så har jag inte ätit någon riktigt lunch eller frukost utan bara en banan och en skål med yoghurt vid två-tiden. Ikväll ska jag och familjen iväg till Svante och Helene på middag, vi får se hur det blir. Men god mat blir det säkert! :)

Ha det gott!♥

Det är enkelt, men det är så svårt


Så här ser jag ut idag med ny t-shirt. Ganska enkelt, men jag har ju bara varit hemma idag om man bortser från när jag var och handlade mat med Andrea och mamma på Kvantum.

Om det är bra väder imorgon ska jag försöka ta med mig Andrea in till stan, men vi får se hur det blir med den saken. Jag har nämligen en liten grej som jag måste köpa så snart som möjligt :)

Two t-shirts


Igår kom Andrea och mamma hem efter en vecka på Peace and Love festivalen i Borlänge. På festivalen hade de sett massa bra band och artister som Miss Li, Säkert!, All Time low osv. Men eftersom jag inte var där och kunde se alla ultrabra band så köpte de två superfina band-tröjor till mig som jag fick när de kom hem, The Sounds och 30 Seconds To Mars :D

Kolmården #1

 

Igår satte jag och min pappa oss i våran bil vid tio på morgonen och begav oss mot Kolmården. När vi efter en och halvtimmes bilresa kommit fram gick vi runt och kollade på djuren. Lejonen, tigrarna, girrafrerna, aporna och delfinerna var de bästa djuren tycker jag.


Vi såg på en trettio minuters delfin-show som man märkte var anpassad för barn med Markolioo låtar och en skrikande piratkvinna. Men det var delfinerna och deras tränare som var själva grejen och de var så himla duktiga!


Sedan gick vi även på safari, eller gick och gick vi åkte linbana. Ungefär en sådan linbana som man åker med kabin-skidlyftarna när man åker upp för bergen i alperna, det var samma stil på kabinerna och lyftarna på Kolmården. Så vi åkte ovanför lejon, björnar, giraffer, älgar, zebror osv. Det var jättecoolt! :D


Vädret på Kolmården var på topp, varken för varmt eller för kallt. Helt lagom och skönt att gå runt med t-shirt och kjol :D


Detaljer i mitt rum



En drömfångare


Och kom inte närmre. Oh, snälla kom närmre

Idag har jag sett på Smallville, spelat badminton med pappa, cyklat till farmor och farfar, fikat goda grejer hos farmor och farfar, cyklat hem, sett på Smallville och nu lyssnar jag på musik. Och det är väl min dag det, sedan är det lite lunch-ätning, kläd påtagning och annat smått som inte har någon betydelse eller ändrat världshistorien stort.

Men en liten speciell grej som hände idag var att jag fick höra Säkert! live, så coolt! Jag dog lite smått, ungefär på samma sätt som jag dog på igår när jag hörde The Sounds live. Jag var såklart inte på någon konsert eller så utan jag fick höra ca 10 sekunder av en låt jag inte vet vilken det var eftersom det var riktigt dåligt ljud genom mobilen från konserten som de spelade på Peace and Love som Andrea och mamma var på. Förstår ni hur jag kunde lyssna på dem live? Mamma som är på Peace and Love festivalen var på Säkert! (och The Sounds) konsert, då ringde hon mig så att jag hörde när Säkert! spelade ^w^

Och från konserter till gårdagen som jag spenderade med Moa. Det var kul att få träffa henne igen! Vi gick runt i massa affärer i Skärholmen Centrum och så åt vi pizza och spelade Rita & Gissa hemma hos henne :)

Vad har ni haft för er idag?♥

I min smyckeshörna


Som jag skrev igår så sitter de tre cupcakes på väggen i min lilla smyckeshörna. Bredvid dessa cupcakes hänger mina halsband och en lång tråd med små fyrkantiga speglar och tunna hjärtan som jag fått av en kvinna något år i julklapp ^_^

Är det en eller tre jordgubbar?


En kväll när vi (min familj och jag) åt jordgubbar så hittade mamma denna roliga jordgubbe. Det är som tre jordgubbar som vuxit ihop till en, siamesiska jordgubbar ^^

En regnbåge, två moln och tre cupcakes


Yes, detta har jag gjort av lite pärlor. Regnbågen har blivit ett halsband och cupcakesen sitter på väggen i mitt rum. Hur de sitter på väggen får ni se en bild på någon annan gång ^w^

Hejhej Juli

Nu är det alltså Juli, så... Hejhej Juli! helt enkelt :)

Den människan som ni ser på bilden ovan är då jag just nu. Eftersom jag redan ser helt förstörd ut pga att det är morgon så gör det inget om jag ser lite fulare ut genom att göra en grimas C:

Idag hade jag tänkt att träffa Moa som jag inte sett sen vi var på Grönan i mitten av Juni, så det här blir kul :D

Vad ska ni hitta på en dag som denna?♥