Att dricka is funkar bra om man inte har vatten


Idag hade jag halv studiedag och slutade därför vid 12, awesome! Jag och Kajsa åkte in till stan och åt goda hamburgare på Max och så drack jag is till maten eftersom jag inte hittade vatten ^w^ Sedan gick vi runt i lite olika affärer och önskade att man kunde köpa allt. Vi gick även in på H&M och jag blev förälskad i de flesta barn accessoarerna där, jag menar det fanns hårspännen och en väska med My Little Pony motiv :3 Men det enda jag köpte var ett fyr-pack med hårrosetter. Och det var ju superbra även fast det inte var My Little Pony på ^^ När vi var på H&M så kom Moa och när vi gått ut därifrån gick vi till någon mer affär och sedan gick vi till McDonalds och åt glass. Efter det så åkte vi hem och nu sitter jag här med trötta fötter och ben.

Vad har ni haft för er idag?♥

För när du är glad är jag glad


God eftermiddag eller ska man kanske säga kväll? Ett enkelt "hej" går ju också bra. Idag så hade jag prov i tyska vilket jag tror gick bra även fast jag hade glömt bort lite saker ^w^ Ikväll blir det scouter och eldningsmöte, roligt roligt :D

Angående bilden ovan, jag tog lite (mycket) höst-bilder för några veckor sedan. Jag har dock glömt att lägga upp dem här på bloggen. Så höstbilder kommer alltså inom en hyfsat snar framtid (:

Flyg i väg


"... och när jag såg dina tårar så gjorde det ont inom mig..."


Idag så gick det supert på engelskan och jag kom rätt så lång i matten. Jag kom hem från skolan för en och en halv timme sen men har inte ätit mellis än så det ska jag ta och göra nu.

Vad har ni haft för er idag?♥

Hejhej!


Tröja - ?
T-shirt - H&M
Kjol - Shock/Kawaii Shop
Tights - ?



Igår var jag hemma hos Kajsa med Moa och Kajsa efter skolan. Det var roligt och det mesta vi gjorde var att spela Winx spelet på playstation ^w^ Idag däremot har jag inte spelat Winx utan jag har spelat trumset på musiken i skolan, det gick väldigt bra :3 Om några timmar ska jag till orkestern, jag hoppas att det blir lite roligare denna gång än var det har varit tidigare denna termin...

Vi hörs!♥

Kyary Pamyu Pamyu - PonPonPon ♪



Jepp, jag älskar Kyary Pamyu Pamyu ♥

Kom ut till verkligheten



Detta är då vad jag pysslade ihop och gav i födelsedags-present till Moa ^w^

Vad tycks?♥

En Moa har fyllt år


I Fredags kväll så åkte jag iväg till Moa för att gå på en liten tjejmiddag för att fira att hon fyllt år! Det var jag, Moa, Zoey, Kajsa och så några kompisar till henne som var där. Jag hade väldigt kul och det var trevligt att träffa lite nya människor ^w^ I present av mig fick Moa ett armband som jag gjort själv och en ram som jag pimpat med en bild på mig, Moa, Zoey och Kajsa :)

Kallar du, kommer jag



And I know we were both too young
Way back when we had our thing
And you’re not the one that I think of
Every time that the telephone rings

And I know that what we had
Would not be called love by the ones who know
And I know it’s been many years
And a hundred love-affairs ago

I know all that so well
But I also do know this:
Calleth you, cometh I
And that’s just how it is
And how it’s always been
It’s where my reason stops
And something else comes in
I know it doesn’t make sense, but still…
Calleth you, cometh I
-And that’s how it is

And I know we became restrained
Every time we were among friends
And I know how it was last time
And how bitterly it always ends
And I know we were both too young
To know what real love would be like
And I know that our communication
Didn’t always work out right

I know all that so well
But I also do know this:
Calleth you, cometh I
And that’s just how it is
And how it’s always been
It’s where my reason stops
And something else comes in
I know it doesn’t make sense, but still…
Calleth you, cometh I
-And that’s how it is

And I’ve been waiting for this so long…
A-waiting to sing this song, for you…
Calleth you, cometh I

And I’ve been waiting for this so long…
A-waiting to sing this song, for you…
Calleth you, cometh I


The Ark - Calleth you, cometh I


RAINBOW



Som ni kanske ser så har jag en ny bild i headern. Den förra bilden var ganska gammal så jag tyckte att det skulle vara fint med en nyare bild (:

En jacka för regn


Här är min nya regnjacka. Den är supermysig och tål regn väldigt bra! Mamma köpte denna och ett par svarta regnbyxor till mig i lördags. Byxorna och jackan är från Stadium (:

Vad har ni för regnkläder? Eller går ni kanske runt med paraply? ^^

My little pony


Rosa kjol - Kawaii Shop
Blå kjol - H&M
Tröja - Esprit
T-shirt - Gina Tricot


Så här har jag skuttat runt idag. I skolan skulle vi haft So prov men så blev det inte då läraren var sjuk så istället hade vi bild. Om någon timme ska jag till orkestern men innan det ska jag äta lite mellis. Idag fyller föresten Moa 13 år, grattis till dig Mou :D

Ha en fortsatt bra dag allihopa!♥

Sommaren är för varm och vintern är för kall


Det är för kallt här hemma i mitt hus. Elementen har inte sats igång än trots att vi sagt till pappa att han måste sätta på dem eftersom det är lite jobbigt att alltid ha tjocka strumpor, långbyxor, sjalar och förstora tröjor när man är hemma. Jag antar att elementen sätts på någon gång i slutet av Oktober då det blivit frost och pappa också fryser som resten av familjen.

På tal om ingenting så har jag fått ett nytt regnställ, det är superfint och väldigt bra i regnet (:

Lite hårspännen har väl ingen dött av?



Idag har jag inte gjort så himlans mycket. Mest lyssnat på koreansk och japansk pop, ätit mat och sett på tv. Men förutom detta så har jag limmat fast lite små saker på hårspännen. Glassarna och den rosa jordgubben köpte jag på Tokyo Expo och idag limmade jag alltså fast dem på hårspännen. Den röda jordgubben har jag gjort själv i fimo lera och nu fungerar den som en ring.

Så nu har jag lite fler fina hårspännen att ha i mitt hår ^w^

The Ark ♥






Den finaste, vackraste och bästa kvällen i mitt liv. Allt var perfekt. Med The Ark på scenen, 15 000 sjungandes personer i publiken, fantastiskt. Olas tal var så vackra, han talade rakt in i hjärtat. Och vi grät, grät, grät. Det var så sorligt och fantastiskt med allt. Jag skulle göra vad som helst för att få uppleva kvällen igen. Det går faktiskt inte att beskriva med ord hur underabart fantastisk konserten var igår, bara vi som var där vet.

The Ark och The Arks låtar betyder så otrloligt himla mycket mer för mig nu. Jag stog föresten riktigt nära scenen, och ja, jag var på The Arks sista konsert.


It takes a fool to remain sane
Calleth you, cometh I

Calleth you, cometh I - And that's how it is


Bild från igår


Ikväll ska jag på The Ark's konsert! Min första riktiga konsert någonsin med ett band som jag älskar. Den känslan jag har just nu är obeskrivlig. Jag är så pepp på kvällen och jag vill se Ola Salo på scenen nu, nu, nuuu! :D


Lite om Djungelboken och Winx Club


Igår eftermiddag så åkte jag alltså in till stan och åt en god middag och såg på Djungelboken på Stadsteatern. Teatern var superbra, fin och rolig. Jag menar, det var stekare till Apor och Bagheera spelades av en man som var utklädd till kvinna. Så Djungelboken på Stadsteatern rekommenderas starkt :D

Idag var jag i skolan, där hände det inte så mycket. Jag, Kajsa och Moa satt mest och talade om lite intressanta saker som Winx Club och musik. Sedan efter skolan så gick Moa, Kajsa och jag hem till mig och åt dubbelrostade mackor och lyssnade på The Ark samt spelade lite trumset.

Vad har ni haft för er idag?♥

Skolfoto


Hej! Idag tog vi skolkort i skolan. Jag hoppas att det blir bra, men jag tror inte det... Jag åt nyss lite mackor och om ett tag ska jag in till stan och se på teater, kul kul! :)

Vi hörs♥


Röd-håringen


Ny färg i håret, rött denna gång! Jag färgade håret igår, så idag var första gången som allmänheten såg det. Jag är supernöjd med färgen ^w^

Vad tycks?♥

Har jag tappat bort mitt språk, det fastnar i ditt hår

I lördags satt jag och gjorde lite saker i lera. Här är resultatet:


En våffla med jordgubbe och grädde
En mjukglass i strut
En glasskula
En klubba
En jordgubbe
En marshmallow

Vad tycks?♥

Elfte September

Idag är det 10 år sedan den hemska fruktansvärda terrorattacken i New York var. Jag minns ingenting från när det hände, jag var inte ens tre år. Men jag vet ändå mycket om det, men jag vet inte hur jag vet, jag bara vet. Jag antar att det är något som alla vet om och det är bara så det är. Har du någonsin hört talas om någon som inte vet någonting om 11 september-attacken?


Bild från google


Godmorgon

Idag ser det ut att bli en fin dag med sol och så. Mina enda planer för dagen är att jag tänkt att lacka mina ler-saker som jag gjorde igår. Jag kanske även ska gå ut och fota, det var grymt längesen jag gick på fotorunda. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på.

Men nu ska jag äta lite frukost. Vi hörs senare!

Maneter, lera och paj


Idag har jag varit ute vid båten och hjälpt mamma och pappa att ta bort masten från våran lilla segelbåt. När vi höll på och fixa och trixa så såg vi flera maneter ^^ Efter vi varit vid båten, när vi kommit hem, så satte jag mig på mitt rum med fimo-lera och gjorde massa grejer av leran samtidigt som jag spelade bra musik som All Time Low och 30 Seconds To Mars. Sedan för en stund sedan så åt jag äppel- och päronpaj med grädde. Bra dag helt enkelt (:

Glass, pasteller och oreo



I onsdags så beställde jag lite grejer på Beccadesign.se och idag så kom dem till min brevlåda! Så det gick superfort med frakten, och sånt gillar vi ^^

Men jag beställde i alla fall ett rosa plast diadem, en glass penna som jag ska försöka fixa så att jag kan sätta den på ett halsband och en oreo cookie fickspegel! En sådan oreo cookie spegel har jag viljat ha hur länge som helst. Så i måndags så kollade jag runt på olika sidor och hittade en på Beccadesign :D

Jag är superdupermeganöjd med mina köp! :3


Klicka här för att se vad jag köpte förra gången när jag beställde grejer från Beccadesign.se

Pärlor på min arm


Detta armband gjorde jag för någon vecka sedan. Men glömsk som jag är så har jag glömt att visa upp det här på bloggen ^^ Jag tycker att det blev jättefint men jag undrar ändå vad ni tycker. Så, vad tycks?♥

Onsdag


Arkiv bild ^w<

Idag i skolan hade vi matte non-stop i två timmar, det gick ganska bra. Sedan efter lunchen åkte vi till universitetet där det fanns ett 250 m långt bord med experiment och sådant som har med kemi att göra. Det var sjukt mycket folk, och lite regnigt. Det skulle varit kul men det var inte så kul, pga olika anledningar... Men men, efter expriment saken åkte jag in till stan där jag mötte upp Andrea. Vi gjorde inte så mycket, kollade mest i lite affärer och sedan åkte vi hem. Och sedan så hade jag trombon lektion och det var ungefär det.

Vad har ni haft för er idag? :)

Dagens outfit


Strumpor - Kawaii Shop
Tights - ?
Kjol - H&M
T-shirt - Gina Tricot

Såhär såg jag ut idag, inget märkvärdigt men jag är åndå nöjd med outfiten ^^

Idag har jag varit i skolan och så har jag varit på orkestern. Första orkester-timmen för denna termin och jag fick inte spela så mycket, så det var ju inte särskilt kul...

Tokyo Expo: Shoppingen



Detta är det jag köpte på Tokyo Expo i helgen och jag är supernöjd med alla köp!♥

Men jag vet inte riktigt var jag köpte allt ifrån och vad det kostade... ^^

Den femte september


Kjol - Sytt själv
T-shirt - Gina Tricot
Accessoarer - Tokyo Expo, H&M, hemmagjorda


Idag hände det inte så mycket i skolan. Vi spelade/gjorde Galenpanna på svenskan, det var faktiskt kul. Annars gjorde jag inte så mycket mer. Men efter skolan åkte jag hem till Kajsa, vi satt lite vid datorn och så fixade och trixade vi med ett klistermärke med massa rhinestones på som skulle sättas fast på Kajsa mobil ^^

Vad har ni haft för er idag?♥

Lite om Tokyo Expo och nya människor


Bilderna är fotade av Wilma och är från hennes blogg, fast jag har redigerat dem lite (: Tyvärr så fanns det ingen bild på Wilma från dagen, så det blev bilder på mig och Jennie istället ^^


Idag så drog jag till Tokyo Expo igen fast denna gången med Wilma och Jennie. Det var faktiskt första gången jag träffade dem så det var riktigt kul! :D Fast på Tokyo Expo hände det inte så mycket så vi åkte till stan istället och kollade i lite affärer och åt på McDonalds. Sedan kom deras kompis Hugo och så begav vi oss till Liljeholmen men jag var inte där så länge då jag behövde åka hem. Men jag hade riktigt kul idag ^^


Tokyo Expo


I fredags så sov Moa och Kajsa över här hemma hos mig
. Vi hade riktigt kul! Vi lagade pannkakor, såg på film och åt nötter och sedan spelade vi Guitar Hero halva natten ^^ Sedan igår så vaknade vi vid nio-tiden, åt frukost och gjorde oss sedan i ordning för att åka till Tokyo Expo! Mitt första konvent, även fast det var i sollentuna och jag bara var där i ungefär tre timmar (fyra med lunchen,) men det räknas ändå som ett konvent tycker jag :3 Det var riktigt kul och jag köpte massa grejer. Och så såg jag massa personer som jag kände igen från bloggar och bdb. Jag tror även att Moa och Kajsa tyckte det var kul även fast de inte är lika mycket inne i det här med Japan som jag är ^w^

Sedan på kvällen igår vid sju-tiden så kom Svante och Helene hit. Så då hade vi kräftskiva och åt massa kräftor! Åh, det är så gott med kräftor :D


Tokyo Expo är även idag så jag kommer nog gå men inte med Moa och Kajsa denna gång ^^

Mot skolan


Nu hade jag tänkt att cykla iväg till skolan, så vi hörs senare! :)

Svarta byxor, blå tröja, rosa rosett och vitt regn


 Just nu lyssnar jag på The Script och när jag tittar utt genom glaset i mitt fönster så är det soligt men ändå skuggigt och så regnar det inte längre. Åskan slutade låta för länge sedan när solen kom. Vi hörs senare (:

Svarta bågar



Ni har sett lite bilder på mig i mina nya glasögon men här är bättre bilder + två bilder på bara glasögonen. Jag är supernöjd och tycker dem är jättefina och jag älskar dem! Själva bågarna är i metall (eller något liknande) och så är de svarta men eftersom metallen gör dem matta så ser de lite grå-aktiga ut istället för hårt svarta. Så dessa bågar ser bättre ut på mig än ett par likadana svarta plastbågar (:

Vad tycker ni om mina nya glasögon?♥

Välkommen September

Jag ursäktar för att jag inte skrev något igår, jag hoppas att det inte ska hända igen.

Bild från i tisdags

Idag är det första september och så åskar det ute och så är det grått och så regnar det. Men jag tänker ändå inte acceptera att hösten är här, jag cyklade faktiskt hem i t-shirt från skolan och det gick bra, visserligen regnade det inte just då men ändå. Jag tycker att sommaren ska vara lite längre till.

Ikväll blir det scouter och om ledarna vill döda oss så kommer vi vara ute i det här ösregnet. Men det blir väl kul om man bortser från vädret ^^