Angående en bloggpaus

Hej på er! Idag åker jag iväg på ett scoutkonfläger och jag kommer att vara borta i en månad. Jag är sjukt pepp och tror att det kommer bli jättekul och att jag kommer lära känna väldigt många nya trevliga personer c: När jag kommer hem från konflägret är jag hemma i några dagar och sedan åker jag på ett scoutläger som jag kommer hem ifrån 18 augusti. Alltså kommer bloggen ha en paus tills 18 augusti. Detta är alltså en officiel paus och jag lovar att blogga som vanligt när jag kommer hem igen :)
 
Under tiden som ni väntar på att jag ska komma tillbaka och blogga igen så kan ni skicka frågor om allt mellan himmel och jord till mig i min blogresponse. När jag sen kommer hem så ska jag svara på alla era frågor ^w^ Eller så kan ni följa mig på instagram eftersom jag troligtsvis kommer lägga upp bilder där. Jag heter RegnigVinter där :3
 
Ha det bäst så ses vi snart igen!♥ (✿◠‿◠)

Allsång på Skansen

Jag var på Allsång på Skansen i tisdags eftersom Håkan Hellström spelade där. Jag och Kanilla var på Skansen vid nio och när vi blivit insläppta vid tio kom en kompis till Kanilla så vi var med henne och hennes kompis under hela dagen c: Vi att i den stekande solen hela dagen och väntade på att det skulle börja. Vi stod på tredje raden vid stängslet på sidan av scenen (man ser mitt turkosa hår och min kamera i tv-sändningen). Och Håkan var såklart helt ultra mega fantastisk! Han spelade i en timme efter själva allsången också och det var underbart att se honom igen. Det var värt den hemska väntan i solen, det var värt att ha stått upp i sex timmar i sträck och det var värt de hemskt dryga personerna i publiken för att få se honom spela.
 

Månadens blogg

Vinnaren av månadens blogg i Juli är Johanna :D Whoop whoop! På hennes rosa blogg skriver hon om hennes vardag, mode och visar inspirations bilder ^-^ Så kika in där med en gång c:
 
Ni som inte vann får ju såklart en ny chans igen nästa månad♥

Bråvalla - Green Day

Nu kommer bilderna från Green Days konsert på Bråvalla. Jag gick ju såklart på andra konserter på Bråvalla under dagen men det var för ALT och GD som vi åkte dit och det är därför jag bara visar de bilderna. Men jag kan passa på att säga att Johnossi konserten var sjukt bra den med c:
 
När Green Day konserten började var jag, Emmy, Joakim och Andrea ca 20 meter från stängslet men sedan ninjade vi oss fram så vi var ungefär 12-13 meter från stängslet. Efter det så kom jag successivt längre och längre fram under konserten och under sista låten var jag två meter från stängslet och alltså sjuk nära scenen :D
 

Månadens blogg

Det var ju crazy längesen det blev en ny månadens blogg! :o Så fast det är den elfte idag så kör vi månadens blogg ändå. Ni vet ju vad som gäller, kommentera här att ni är med så lottar jag ut bloggen imorgon c: Vinnaren får en länk i menyn som kommer finnas där i en månad.
 
Ha det fint!♥

Bråvalla - All Time Low

Hej på er! Nu får ni äntligen se bilderna från den fredagen som jag var på Bråvalla festivalen i slutet av Juni c: Jag tog väldigt mycket bilder på både All Time Low och Green Day konserten så därför får ni se dem i två delar ^w^ Eftersom All Time Low spelade först på dagen så tycker jag att vi börjar med de bilderna.
 
I slutet av konserten sprang gitarristen Jack till stängslet där publiken stod och ett tag när han lutade sig över stängslet så var han ungefär tre decimeter från mig(!)
 
Imorgon kommer bilderna från Green Day konsterten♥

Oh darling i know what you're going through

Bild 1Bild 2Bild 3Bild 4Bild 5