Ny design

Jag har suttit och pillat på en ny design den största delen av denna kväll och detta är resultatet

Det är inte så stor skillnad från den förra. Jag har mest ändrat lite färger i bloggens bakgrund och fixat en ny header. Jag blev riktigt nöjd med headern även fast den är väldigt enkel och ganska lik den förra ^^

Vad tycker ni om den nya designen?♥

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej Ellen!!!Vad roligt att du vill vara med!Jag ska skriva lite under kvällen om jag hinner. Jag ska iväg o jobba men jag tror jag hinner skriva lite mer nån stund ikväll, då ska jag lägga in dig på sidan också.. YEYYY Vad kul!! :D jag blir jätteglad att du vill vara med.

Den nya designen blev förresten också tjusig. Krraaaaammmmm

2011-08-22 ♥ 12:02:49
URL: http://www.queenofbandits.com
Postat av: Ellinor

Jättefin!Kram! ♥ / Ellinor ( http://fruttitops.blogg.se/ )

2011-08-22 ♥ 15:01:06
URL: http://fruttitops.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej igen Ellen!Jag fick lite tid över. Nu ligger du inne på sidan. Som svar på dina frågor så är väl "reglerna" som jag skrivit på bloggen, att man bör försöka göra ungefär fem inlägg i veckan som handlar om ens huvudämnen. Så att man håller den röda tråden.

När det gäller att kommentera så är det ju roligast om du gör det på respektive medlems egen blogg eftersom du ger dem kommentarer och fler besökare och du får ju i din tur detta tillbaka då. Det är ju egentligen det som är huvudsyftet med nätverket, att stötta varann att blogga bättre, av bra kvalité och att få fler besökare och kommentarer. Man vill ju gärna ha feedback på det man gör..Skitkul att du vill vara med.

Jättekram!!!Ida

2011-08-22 ♥ 20:35:24
URL: http://www.queenofbandits.com
Postat av: IDA ϟ MUSIK & FOTO

Superfin design! :)

2011-08-25 ♥ 15:25:53
URL: http://eldflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Bloggadress

Kommentar

Trackback